Úvod‎ > ‎

Rybízové víno

Jedno z nejlepších a nejchutnějších ovocných vín, které můžeme právem nazvat králem ovocných vín, je víno rybízové.

Víno, nejchutnější lék.

O rybízovém vínku to platí dvojnásobně. A proto vinařství Vladimír Valenta z Bratislavy vytvořil tento skvost mezi ovocnými víny, dle vypracované rodinné receptury  s 47ti letou tradicí.

Víno rybízové se vyrábí z dobře vyzrálých bobulí ,kde je vysoký obsah cukru, barviv a aromatických látek. Černý rybíz dominuje v tomto víně 80% - 90% , do vína je použit i červený rybíz  10% - 20%, neboť takto získané víno je plnější a kořenitější . Také jeho barva se vyznačuje nádhernou ohnivostí. Svěží ovocná vůně, jemná, sametová chuť a jako bonus léčivé a preventivní účinky v podobě antioxidantů a vitamínů.

Pan Valenta používá k výrobě tohoto vína pouze přírodní suroviny.Správný poměr  rybízové šťávy, vody, řepného cukru a zákvas speciálními kulturními kvasinkami. Propracovaná 47-letá firemní receptura dává nezaměnitelný a osobitý charakter tomuto vínu. Roční produkce vína je cca 500 000 litrů .

 

Rybízové víno sudové víno

  • země původu : Slovenská republika (západní a jižní)
  • obsah alkoholu : 12%
  • obsah kyselin :  10g /l
  • polosladké (cukr 68,0 g/l )
  • balení : 50l ,30l keg,
  • zdarma víno na ochutnávku pro Vaše zákazníky
  • propagační materiál :letáky, stojánky, plakáty
  • oxid siřičitý - stabilizátor , antibakteriální účinky
  • podávejte při teplotě 12 - 15 °C
  • distributor pro ČR
  • víno je k dispozici pro celý rok

 


Veletrh Víno delikatesy 2015